Rugsėjo 1-oji – Mokslo ir žinių diena

Greitai prabėgo įspūdžių ir smagių akimirkų kupina vasara. Visi mokyklos mokiniai, jų tėveliai, mokyklos darbuotojai susirinko į Mokslo ir žinių dienos šventę. Rugsėjo pirmoji kiekvienam mokiniui sava: dešimtokams – tai mokslo metai, kai žinai, jog į šią mokyklą kitais metais jau nebeteks sugrįžti – paskutiniai mokslo metai šioje mokykloje, jauniausiems tai visai nauja mokykla, nepažįstama klasė, nauji draugai, mokytojai, tačiau kartu ir naujų atradimų džiaugsmas.

Direktorė Marija Valickienė palinkėjo mokiniams – atsakomybės, pareigingumo ir kad mokymasis būtų įdomus, mokytojams ir auklėtojoms – tvirtumo, stiprybės, susiklausymo ir bendradarbiavimo.

Mokinius, mokytojus ir tėvelius su Mokslo žinių diena sveikino ir Šalčininkų  savivaldybės Socialinės paramos ir sveikatos apsaugos skyriaus vedėja Regina Sokolovič. Mokytojams ir tėveliams linkėjo kantrybės ir pasisekimo auklėjant jaunąją kartą, o mokiniams – pažinimo džiaugsmo, gražaus bendravimo ir bendradarbiavimo bei gerų mokslo rezultatų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *