Idzie jesień, dary niesie

                        Spalio 24 d. mokyklos valgykloje vyko derliaus  šventė „Idzie jesień, dary niesie“. Tai labai mėgstamas rudeninis renginys bei visų vaikų labai laukiama šventė. Taigi mūsų mokykloje šią šventę su didžiuliu noru švenčiame kiekvienais metais, nes tai turtina žinias apie rudenį, jo gėrybes. Skatina vaikus daugiau valgyti daržovių, vaisių, uogų.

                       Nuo pat ryto vaikai kartu su mokytoja ruošė šventinį stalą. Daug džiaugsmo vaikams suteikė picos gamyba. Paskui vaikai turėjo paruoši rudens gėrybių parodą. Iš įvairių daržovių, vaisių ir kitų puošmenų pasitelkę savo fantaziją bei išradingumą, mokiniai kurdavo įvairias grožybes. Ne pirmus metus džiuginanti paroda pakvietė grožėtis vaikų ir mokytojų kartu sukurtais kūrybiniais darbeliais.

                      Vėliau mokytojai kartu su vaikais paruošė linksmą rudeninį koncertą. Mūsų  jaunieji artistai išraiškingai deklamavo eilėraščius apie rudenį, linksmai šoko, dainavo daineles. Neatsiejama šventės dalis, kurios vaikai labai laukė, buvo įvairūs žaidimai ir mįslės. Vaikai aktyviai dalyvavo veikloje, linksmai leido laiką, linksminosi žaisdami bei turėjo progą pamąstyti apie spėjamas mįsles.

                      Po šventinio koncerto visa mokyklos bendruomenė susėdus prie šventinio stalo buvo pavaišinta rudens gėrybių pagamintais skanėstais.

     

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *